Ga naar de inhoud
 .
 .

Wij zijn ambitieus en steken dat niet onder stoelen of banken. Samen met ons netwerk "Explorers" bieden we onze klanten een 360° oplossing inzake bedrijfsvoering. Met een rugzak vol technische vaardigheden, doorgedreven expertises en een gezonde dosis lef zetten we ons tot het uiterste in voor diegenen die wij dienen.

Maar meer dan enkel met expertise en technische vaardigheden willen wij ons kunnen onderscheiden van de rest! Daarom ligt onze focus niet enkel op het project, maar des te meer op de mensen achter het project EN jouw klanten. Onze open communicatie en intensieve samenwerking zullen zowel op jou, als op jouw mensen en de klanten een blijvende indruk nalaten en ervoor zorgen dat iedereen de juiste perceptie meekrijgt van waar jouw bedrijf of product voor staat.

Het is voor niemand een geheim dat een belangrijk doelpubliek, onze jongeren zijn. Zij zijn het meest kritisch en trendy oog dat vaak nog zeer eigenzinnig is en dus ook het moeilijkst te overtuigen valt. Daarom heeft ons netwerk doorheen de jaren een zeer nauwe band opgebouwd met allerhande verenigingen, clubs en scholen. Via diverse initiatieven investeren wij in hun welzijn en vragen hen in ruil om voor ons het juiste klankbord te vormen bij het pitchen van onze campagnes en ideeën.

 .
 
Caro

Caro Denys
Co-Founder LookyLooky
Marketing - Sales - Eventing 

Maak kennis met Caro, een getalenteerde marketeer en sales expert met de reputatie creatief, strategisch en out-of-the-box te zijn. Door een sterke educatieve achtergrond en top-notch training heeft Caro alle tools in handen om te blijven slagen in dit concurrerend veld.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie, met daarbijhorende creatieve campagne, of het organiseren van een evenement of incentive met het oog op klantenbinding en verkoop, Caro is altijd in voor de uitdaging.

De funderingen van dit alles werden o.a. gelegd bij  Mercedes, de VMA group, Unilever en The Bolton Group.

 

Didier

Didier Droyers
Co-Founder LookyLooky
Business Development - Strategy - Management

Didier is een business manager met meer dan 20 jaar ervaring in diverse sectoren. Door zijn assertieve en no-nonsense aanpak krijgt hij de dingen efficiënt en effectief gedaan. Hij is een analytisch denker, met een schat aan strategische inzichten, waarbij zijn vermogen om buiten de kaders te denken hem helpt om zelfs de meest complexe zakelijke uitdagingen uit de weg te ruimen.

Een succesvol track record en een schat aan expertise maken Didier tot die waardevolle partner voor elke organisatie, die nooit zand in de ogen strooit en gewoon zegt waar het op staat.

Zijn diversiteit valt af te lezen uit de bedrijven waarvoor hij o.a. actief was; BMW, Michelin, TEXACO, Adecco, Salons De Romree, State of Trade, Avenir Telecom

 

 .
 .
 
Jordy

Jordy Sabels
FESTIVAL EXPLORERS
Sales - Trainer - Sustainability

Maak kennis met Jordy, een ervaren sales- en sustainability expert en trainer met onweerlegbaar track record in de reissector, de sociale sector en festivals. Zijn doorgedreven netwerk binnen het politieke landschap alsook de jeugdsector maken hem tot een echte allrounder in het coachen van teams van alle mogelijke pluimage. Zijn aanpassingsvermogen en drive laten het beste in uw mensen naar boven komen en zet ze aan tot het zelf op gang brengen van positieve en duurzame verandering. Jordy gelooft dan ook sterk in de kracht van mensen, die allen hun rol spelen binnen het succes van het bedrijf of de organisatie. Deze toegewijde coach helpt bedrijven en organisaties een positieve en breed gedragen cultuur te creëren die verdere groei en ontwikkeling mogelijk maakt.

Luc

Luc Vanhecke
Co-Founder IXPOLE
Sales - Management - Hospitality

Luc is een rasechte business manager met een bewezen parcours in verkoop en technologie. Tijdens zijn internationale carrière bouwde hij zijn uitzonderlijke leiderschapscapaciteiten uit, waarbij consequent sterke resultaten werden geboekt in het managen van teams en het stimuleren van bedrijfsgroei.

Hij geniet een uitgebreid internationaal netwerk in de bank- , software- en sportindustrie en is op vandaag één van de echte experten op vlak van Hospitality. Met behulp van ,eigen, innovatieve automatiserings- en optimalisatietechnieken worden onontgonnen bronnen van inkomsten uitgepuurd, terwijl jouw klanten een ware VIP customer journey beleven.

Laurent

Laurent Moeremans
Founder AMPP
Creative Graphic Designer

Hier heb je Laurent, Master in grafisch ontwerp & design. Deze ware globetrotter, met een doorgedreven passie voor alles wat visueel is, heeft een waar arendsoog als het aankomt op nieuwe internationale invloeden, technieken en tendensen. Zijn groot inlevingsvermogen in de klant, het merk, het product en de doelgroep leiden telkens tot ontwerpen die even esthetisch, creatief als effectief zijn in het overbrengen van een boodschap. Hij zal nooit rusten alvorens de juiste symbiose te hebben gevonden tussen zijn visuals, jouw merk en jouw klanten!.

Deze klanten doen al jaren permanent beroep op hem: Unilever, Belviva, Schweppes, Iglo, Materne, Qiqo, The Bolton group, …

 .
Thierry

Thierry De Vynck
Founder GREAT SCOTT!
Digital Marketing - Socials expert

Maak kennis met Thierry, onze digitale marketing en social mediaexpert.  Als pionier was hij één van de eerste inbound marketing experts in België. Zijn werk heeft tal van bedrijven in heel België geholpen om digitale marketing in een ander daglicht te stellen en te omarmen. Thierry is bedreven in het ontwikkelen en implementeren van resultaatgerichte digitale marketingstrategieën en is bijzonder gepassioneerd door sociale media en schoolt zich permanent bij in hun laatste trends en best practices.

Als ervaren communicator en teamplayer haalt hij steeds het beste uit jouw mensen.

Koen

Koen Padis
Founder MAQIS Consult
Accounting - Fiscal Expert

Ziehier Koen, onze financieel en fiscaal expert met een aanpak die mensgericht en vatbaar is. Koen staat bekend om zijn expertise in financiële audits en zijn oplossingsgericht vermogen bij complexe problemen.
Gedurende zijn carrière heeft Koen talloze organisaties geholpen in het runnen en optimaliseren van hun financiële prestaties. Zijn gedrevenheid in het kunnen identificeren van gebieden voor verbetering en het ontwikkelen van de meest aangewezen strategie leiden tot de maximalisatie van jouw winstgevendheid.

Koen vindt het uiterst belangrijk om nauw te kunnen samenwerken met klanten en collega's om zo hun behoeften beter te begrijpen en de beste oplossingen aan te reiken.

Patrick

Patrick Vandermaesen
Founder Andromede
Webmaster - Webbuilder -CRM

Ontdek Patrick, onze getalenteerde webbouwer en -designer met uitmuntende staat van dienst in de sector. Gedurende 14 jaar was Patrick mede toonaangevend in de diensten van het Europees Parlement. Zijn achtergrond als IT Marketeer en passie voor creativiteit maken hem tot de complete partner inzake webplatformen. Patrick gelooft sterk in de kracht van strakke en weldoordachte websites, rekeninhoudend met de éénvoud in het gebruik. 

Naast zijn technische vaardigheden is Patrick ook die creatieve denker die altijd op zoek gaat naar nieuwe en innovatieve manieren om de gebruikers- en eindgebruikerservaring te verbeteren.  .
 .
 

+ 1000 Jongeren
Universiteiten, scholen, verenigingen, jeugdbewegingen

 .

Nu je ons hebt GEZIEN, kunnen we KENNISMAKEN.

Of wil je ons liever eerst even beter BEKIJKEN?

Socials

 

Division of Dicaza bvba                                  Kleemstraat 7 - 1741 Wambeek                                     info@lookylooky.be                                        +32 2 304 68 29