Ga naar de inhoud
 .

Jouw servicepartner in marketing, sales en strategie met een uniek oog voor klantperceptie.

 .
 .

Het beheersen van 'perceptie' is de kunst om, via het oog, een willekeurig beeld om te zetten in jouw verhaal.

 .

Bij LookyLooky weten we dat het niet enkel gaat om wat je verkoopt, maar ook hoe je het verkoopt. Welk verhaal krijg je mee als klant bij het zien, horen en gebruiken van jouw producten en diensten? Onze experts focussen op het maken van marketing- en verkoopcampagnes die een blijvende indruk op de doelgroep nalaten en deze aandacht weten vast te houden door het hanteren van een goed onderbouwde strategie, vertaalbaar en vatbaar voor alle lagen binnen jouw bedrijf.

Als jij er klaar voor bent om jouw bedrijf in de 'kijker kijker' te zetten, met oog voor de perceptie van de klant, moedigen wij jullie aan om vandaag nog een blik te werpen op ons aanbod en in een oogwenk contact met ons op te nemen.

Zeker is dat je op vandaag wel door klanten wordt gezien, maar wordt je ook bekeken?

Onze diensten

Of je nu hulp nodig hebt bij het opstellen van een marketingplan, het ontwikkelen van een verkoopstrategie, het lanceren van een product, het opzetten van een groot event of het verbeteren van jullie algemene bedrijfsstrategie, alles kan. Wij komen dan ook graag een kijkje nemen en beschikken over uitgebreide expertise en tools om jullie in dit alles te ondersteunen.

Jouw voordeel

 .
Personeel

Om alle diensten die LookyLooky kan bieden af te dekken, heb je al snel een gespecialiseerd en uitgebreid team nodig. Door te werken met een servicepartner zijn al deze competenties voor jou beschikbaar zonder loonlast. Je hoeft dus geen extra personeel aan te werven en de continuiteit blijft gegarandeerd daar je parner maar éénmalig ingewerkt dient te worden om al je projecten in goede banen te leiden.

HR lasten

Door te werken met een servicepartner bespaar je niet enkel 1 op 1 op personeelskosten, maar ook in je HR-departement ; minder papiermolen, minder processen en minder werktkrachten nodig. Eén maandelijkse factuur en de klus is geklaard!

Kosten

Via een servicepartner werken is de absolute effeciëntie benaderen op vlak van kosten. Je kan je budget perfect beheren daar op voorhand een vast bedrag wordt afgesproken in functie van je noden en project. Je bespaart ook op vlak van tools hardware en softwares daar deze kosten vanaf nu in proportie worden gebracht,en ten laste van de servicepartner zijn.

Vaardigheden

Met een servicepartner werken geeft je via 1 contact toegang tot een geheel team van vakexperten. Dit team is dan ook steeds op de hoogte van de laatste trends en blijven up to date. Zo heb je altijd de nodige ervaring ter handen en kan er sneller en efficienter gewerkt worden. Je kan ook simultaan beroep doen op verschillende expertises en zo meerdere projecten bij je LookyLooky neerleggen, ter volledige ondersteuning.

Schaalbaarheid

Afhankelijk van je behoeften heb je gedurende een bepaalde tijd van het jaar misschien meer hulp nodig, maar weet je eveneens dat tijdens een andere periode het dan weer heel wat kalmer is. Met een servicepartner achter de hand hoef je niet langer het hele jaar door te betalen voor deze behoeften, maar worden deze kosten proportioneel verdeeld. Je kan steeds de servicelevel aanpassen wanneer nodig.

Objectiviteit

Een servicepartner is extern aan je bedrijf, er wordt dus vanuit een ander perspectief gekeken. Je kan steeds rekenen op onpartijdige en waardevolle inzichten die resulteren in aanbevelingen op basis van diepgaande analyses en expertise. Steeds een frisse en objectieve blik op jouw bedrijf en projecten.

 .

Onze aanpak

Je kan 'kijken' en 'Kijken Kijken'!
Schrik niet, ...,bij LookyLooky komt er nogal wat smoelwerk aan te pas om jouw onderneming  een op maat gemaakte oplossing aan te bieden. 

 .

Nu je ons hebt GEZIEN, kunnen we KENNISMAKEN.

Of wil je ons liever eerst even beter BEKIJKEN?

Socials

 

Division of Dicaza bvba                                  Kleemstraat 7 - 1741 Wambeek                                     info@lookylooky.be                                        +32 2 304 68 29